Kumite helg i Drammen 2007

Det var 13 ivrige karateka som tok turen til Drammen denne helgen. I tillegg til de 13 utøverene var landslags trener Sensei Geir Havreberg og klubbleder Senpai Marius Ommedal tilstede på samlingen. Det var utøvere fra Flekkefjord , Bryne, Lørenskog og Nidaros som deltok.
Treningen ble innledet av Drammen Karate Klubbs leder Marius Ommedal fredag kveld kl. 19.30. Den første treningen ble gjennomført med vekt på teknikk levering og sparring.

Økt nr. 2 ble gjennomført lørdag morgen kl. 08.00 også av klubbleder Marius Ommedal. Dette var en krevende økt med noe repetisjon fra fredagsøkten, og den forstatte videre med kombinasjons levering på pute i tillegg til 3. minutts runder med fri sparring i et intenst og høyt tempo for å presse utøverne til å yte maksimalt.

Økt nr. 3 ble gjennomført av landslags trener Sensei Geir Havreberg fra Etne Karate Klubb. Treningen ble en teknisk treningen med fokus på bruk av kroppen med tanke på levering av slag teknikker. Treningen foregikk i storedeler med bevegelse i grunnstilingen zenkutsu dachi for så å overføres til kamae dachi og videre ovenfor partner.

Landslaget ved trener Sensei Geir Havreberg valgte å legge en del av oppkjøringen til EM i klasser den 26. mai til Drammen i sammenheng med kumite helgen. Dette gjorde at utøvere som deltok på leiren fikk trene med EM klare Johnny Reiestad fra Bryne karate Klubb. Drammen karate klubb er meget takknemlig for dette og sender en stor takk til både Sensei Geir Havreberg og Senpai Johnny Reiestad.

Økt nr. 4 ble ledet av Sensei Geri Havreberg. Økten ble gjennomført med vekt på kontringer spesielt rettet mot angrep fra gedan mawashi geri. I tillegg var det en god avsluttning med en del fysiske øvelser for å teste den enkeltes fysiske nivå.

Økt nr. 5 ble gjennomført med fokus på bevegelighet. Da spesielt bevegelighet i muskulaturen med en rekke tøyingsøvelser for å bedre fleksibiliten. Økten ble ledet av Sensei Geir Havreberg med innspill av Senpai Johnny Reiestad som kom med noen særdeles krevende øvelser på slutten av økten som fikk pulsen til å løpe fort hos mange etter mange timer trening i kroppen.

Den siste treningen ble holdt av klubbleder Marius Ommedal og ble gjennomført med hovedvekt på kontring og unvikelser av rette slag, med ulike sidebevegelser og lignende. Økten ble avsluttet med ett par gode runder fri sparring.

Drammen Karate Klubb v/klubbleder Marius Ommedal takker alle som deltok og håper de har fått utbytte av treningen og ønsker alle velkommen tilbake neste gang!

OSU!!!
Klubbleder Senpai Marius Ommedal


Senpai Johnny Reiestad – Bryne Karate Klubb