Gradering julen 2007

Gradering Julen 2007

Mandag 17. desember var det duket for den aller første graderingen i Drammen Karate Klubb sin historie.

Det var tre spente utøvere som stilte til gradering. Kandidatene skulle opp til første grad, 10 kyu. Sensor for graderingen var klubbleder Senpai Marius som var oppe til test for å få graderingslisens. Sensor for Senpai Marius var Shihan Lars Høgquist.

Gradering startet på tiden kl. 20.15 og gikk sin vante gang. Utøverene var igjennom grunnteknikker på stedet og i bevegelse. Det var en rekke fysiske krav som skulle klares og tilslutt ble det kata med noen teoretiske spørsmål.

Alle utøverne gjennomførte graderingen på en strålende måte til klubbleder Senpai Marius sin store glede til tross for noen tunge stunder.

Shihan Lars Høgquist var godt fornøyd med standaren og alle kandidatene besto til sine grader og ble klubbens tre første graderte. I I tillegg var Shihan Lars Høgquist fornøyd med første gangs sensor Senpai Marius og det ble graderingslisens på klubblederen.

Drammen Karate Klubb gratulerer kandidatene med nye grader og ønsker dem en riktig god jul & et godt nytt år.

Klubben takker også Shihan Lars Høgquist som tok seg tid til å komme til Drammen en sen mandagskveld i desember og håper å se han igjen om ikke lenge og ønsker han en riktig god jul & et godt nytt år.

Osu