EM GULL TIL NORGE

EM GULL TIL NORGE


Kaja Stolpestad(ovenfor) fra Lørenskog imponerte alle i sin deby internasjonalt da hun slo ut alle sine motstandere under Europa mesterskapet for juniorer og ble Europamester. Mesterskapet ble avholdt i sammenheng med det 7ende Åpne Europeiske mesterkapet i Kyokushinkai Karate og ble avholdt i Tyskland den 15. september.

Tilstede var leder for NKKO Shihan Lars Høgquist, coach Sensei Tom S. Erga i tillegg til de norske utøverene Senpai Susanne Jones(Lørenskog), Senpai Elisabeth Myrstad(Lørenskog) som deltok i kata og Kaja Stolpestad, Ole G. Østrem(Bryne) som deltok i junior klassen.

Kaje Stolpestad stod for den sterkeste prestasjonen, men det var ingen ting å utsette på Ole G. Østrem sin presentasjon som endte opp med en bronsjeplass. Susanne Jones klarte ikke å følge opp 4. plassen fra ifjor, men viste allikevel at det er små marginer som skiller med en topp plassering og en 7. plass som hun endte på i år. Elisabeth Myrstad endte på en god 10. plass.

Drammen Karate Klubb gratulerer Europamester Kaja Stolpestad og bronsevinner Ole G. Østrem med deres kjempe prestasjoner og sender gratulasjoner til Lørenskog og Bryne karate klubb som virkelig har fått frem 2 store talenter. Drammen karate klubb gleder seg til fortsettelsen.

Osu, Drammen Karate Klubb v/Leder Marius Ommedal

For å se de øvrige resultaten fra mesterskapet klikk her.